Modulaire Re-integratiediensten

Er zijn klanten met een grote afstand tot het maatschappelijk verkeer en daarmee tot de arbeidsmarkt. Hierdoor zijn ze niet in staat deel te nemen aan de re-integratieactiviteiten in een Werkfit Maken of Naar Werk traject. Voor deze klanten zijn de zogenaamde Modulaire Re-integratiediensten bedoeld. Deze stimuleren de participatie van je klant op weg naar werk en kun je bij ons inkopen.

De re-integratiedienst Participatie Interventie is voor klanten die zich bevinden op trede 1 van de Participatieladder en de dienst Bevorderen Maatschappelijke Deelname voor de klanten op trede 2. Daarnaast is het mogelijk dat we jouw klant ondersteunen in een Begeleiding Bij Scholing traject, zodat deze de noodzakelijke scholing succesvol kan doorlopen.

Waarom Modulaire Re-integratiediensten bij ChangeCreators?

  • Re-integratieplannen passend bij jouw klant
  • Intensieve en deskundige begeleiding
  • Professionele rapportages en korte lijnen

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe wij jouw klant kunnen begeleiden, zodat die weer kan gaan participeren als het gaat om werk? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je klant om te ontdekken wie hij is, waar hij voor staat en wat hij nodig heeft om lekker in het werk te (gaan) staan. In onze re-integratietrajecten helpen we de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en uiteindelijk een passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over Modulaire Re-integratiediensten bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.