Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Een nieuwe baan vinden met je eigen jobhunter

Werk zoeken op zichzelf is vaak al een fulltimebaan. Je hebt elke ochtend wel twintig vacaturebanken door te lopen en bent er dan nog niet zeker van of je alles wel hebt gehad, het gevoel dat je iets misloopt blijft aanwezig. En dat gevoel klopt, online vacaturebanken bevatten meestal de vacatures die al langere tijd open hebben gestaan bij een werkgever en die maar niet intern of via via opgevuld konden worden. Vervolgens komen ze terecht op de vacaturebank en zijn er honderden mensen die er samen met jou op reageren. Maar dat is niet wat jij eigenlijk wilt, je wilt er graag als één van de eersten bij zijn. Onze online vacaturesysteem met de jobhunter verhoogt deze kans en stuurt je ook naar websites van organisaties en werkgevers zelf!

Daarom werken wij met onze kandidaten met het online vacaturesysteem en deze kans bieden wij nu ook aan particulieren. In welke situatie dan ook, dit systeem gaat de zoektocht naar werk ongetwijfeld makkelijker en efficiënter maken.

Wat kan je allemaal verwachten van de jobhunter

Intake en training gebruik online vacaturesysteem

Tijdens de intake bespreekt de jobhunter je CV, eventuele beperkingen en je zoekrichting. Daarna is er een training in het gebruik van het online vacaturesysteem en maak je samen met de jobhunter verschillende zoekprofielen aan.

Onderzoek voor elke zoekrichting

De jobhunter doet onderzoek naar vacaturesites waar je het beste je CV kunt uploaden. Hij doet ook onderzoek bij welke bedrijven in de regio veel passende vacatures zijn of zijn geweest. Met deze informatie kan je dan netwerken en/of een open sollicitatie sturen. Om je kansen te vergroten zal de jobhunter ook in kaart brengen bij welke intermediairs je je zou kunnen inschrijven om je kansen op een baan te verhogen.

Monitoren en activeren

De jobhunter selecteert vacatures die geschikt zijn voor je en stelt ze voor. Dat zijn uiteraard vacatures die niet terugkomen in de resultaten van de zoekprofielen. In deze fase krijg je op de juiste momenten tips en aanwijzingen over solliciteren. Deze worden ondersteund door relevante filmpje. De jobhunter reageert snel op activiteiten van je en stimuleert je pro-activiteit tijdens solliciteren. Want hoe pro-actiever de houding van jezelf is, des te groter de kans op een baan. Je wordt ook geattendeerd op alternatieve beroepen of vacatures, nét buiten je comfortzone. Zo helpt de jobhunter bij het verbreden van je blik.

Ben je geïnteresseerd geworden en wil je meteen aan de slag? Klik dan hieronder en volg een paar simpele stappen. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

 

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail