Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Jobcoaching

Binnen elke organisatie werken medewerkers die, om hun werkplek te kunnen behouden, gebaat zijn bij intensieve begeleiding vanuit een jobcoach.

ChangeCreators

ChangeCreators is een erkende jobcoachorganisatie die bij verschillende werkgevers wordt ingezet om persoonlijke ondersteuning te bieden. Vaak gaat het om medewerkers met psychische problematiek, maar er kan bijvoorbeeld ook sprake zijn van een lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Dit kunnen medewerkers met een Wajong-, WIA- of WAO-status zijn die voorwaarden nodig hebben om goed te kunnen functioneren, maar ook medewerkers, met of zonder diagnose, die zijn vastgelopen in hun functie.

Jobcoach

ChangeCreators heeft ervaren jobcoaches die werken volgens de methodiek van “Begeleid Werken (supported employment)”. De jobcoach bemiddelt tussen alle partijen en begeleidt en stuurt bij waar nodig. Verder kan de jobcoach de werkgever, indien nodig, voorlichten en kan de jobcoach de kandidaat bijvoorbeeld ondersteunen in zijn/haar sociale en communicatieve vaardigheden, in het bespreekbaar maken van problemen op de werkvloer en in het behouden van overzicht. Hiermee wordt de kans versterkt dat de medewerker goed blijft functioneren.

Financiering

Voor medewerkers met een Wajong-, WAO- of WIA-uitkering of -status die reeds werkzaam zijn bij een werkgever en behoefte hebben aan extra ondersteuning, is het in de meeste gevallen mogelijk om jobcoaching aan te vragen bij het UWV. Verder is er momenteel een regeling waarbij de werkgever een budget voor jobcoaching bij het UWV kan aanvragen, indien een erkende deskundige een diagnose heeft gesteld bij de medewerker. ChangeCreators kan met u meekijken hoe de jobcoaching ingevuld kan worden en kan u helpen om de jobcoaching aan te vragen. Ook is het als werkgever uiteraard mogelijk om de jobcoaching zelf te financieren.

 

Waarom ChangeCreators?

Zet coaching preventief in, dat voorkomt uitval van medewerkers

Wij krijgen medewerkers in beweging

Tevreden medewerkers die optimaal functioneren

We helpen u graag verder

035 – 6215932