Ingrid van de Aast

Natuurlijke kracht

Ingrid is een coach met ruime werkervaring binnen de sector Mens en Arbeid, als intercedente, re-integratie-adviseur en recruiter. Een burnout heeft haar leven radicaal veranderd, vooral omdat ze hierdoor ontdekte dat ze hoogsensitief is.

Na herstel van haar balans heeft zij geleerd hoe ze met haar sensitiviteit moet omgaan en hoe krachtig deze eigenschap is als je er maar op de juiste manier mee omgaat. In haar coachingsgesprekken “zorgt het voor verdieping”, zoals ze zelf zegt.

Holistische benadering

Met deze nieuw ontdekte kwaliteit werkt Ingrid nu als coach op het gebied van Werk en Welzijn. Zij ziet het als haar missie om mensen die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen in hun leven te inspireren en te ondersteunen om in beweging te komen/blijven.

“Zowel bij loopbaanoriëntatie, coaching als bij bemiddeling naar werk neem ik alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren als coach mee. Daarnaast heb ik het mij eigen gemaakt om naar de mens als geheel te kijken. Mijn ervaring is dat we hierdoor sneller bij de essentie komen en stappen kunnen zetten in de gewenste richting.” Voor haar holistische benadering gebruikt Ingrid onder andere tools vanuit haar opleidingen tot vitaliteits- en energetisch coach, systemisch werken en rouwtherapeut.

Samen de (nieuwe) koers bepalen

De startsituatie kan divers zijn: je bent op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, hebt geen werk, bent ziek, uit balans of wilt dat juist voorkomen. Als coach geeft Ingrid je graag een podium om gewoon te zijn: “Vanuit een veilige setting kijk ik samen met jou naar waar belemmeringen zitten. Wat is het waar je tegenaan loopt, wat zou je daarin anders willen en wat heb je nodig om dat te bewerkstelligen? Ik luister, denk mee, sluit aan, spiegel en confronteer. Door je ervoor open te stellen om dat wat je tegenkomt echt te onderzoeken en er vervolgens iets mee te doen, gaat je koers weer vooruit.”

Kunnen we je helpen?

Medewerkersformulieren

Ingrid van de Aast

Kunnen we je helpen?

Maak kennis met onze andere ChangeCreators

Kunnen we je helpen?