Zorgen voor een positieve verandering op het werk.

We doen niets liever. Al meer dan 15 jaar

We doen niets liever. Al meer dan 15 jaar

We helpen ontdekken

Wij inspireren mensen om te ontdekken wie zij zijn, waar ze voor staan en wat ze nodig hebben om lekker in het werk te staan. 

We zijn praktisch

Met jou of je medewerker gaan we praktisch aan de slag in verschillende trajecten die zorgen voor een positieve verandering op het werk. 

We maken sterk

Daarbij zetten we mensen weer in hun kracht zodat ze op eigen benen verder kunnen.

Zorgen voor een positieve verandering op het werk.

We doen niets liever. Al meer dan 10 jaar

Diensten

Als carrièremanagementbureau begeleiden wij mensen op of naar een passende werkplek. Zodat zij optimaal functioneren: spoor 2outplacement, loopbaanbegeleiding, jobcoaching, loopbaanscan, coaching, modulaire re-integratiedienstenwerkfit maken, naar werk.

Doelgroepen

Wij werken voor werkgevers, (ex-) medewerkers, en mensen met een UWV-uitkering (AG, ZW). Iedereen kan bij ChangeCreators terecht, onafhankelijk van opleiding, beperking en/of leeftijd.

Re-integratie in de auto

Met een grote Albert Heijn tas staat Daan me al op te wachten. Vandaag is het eindelijk zover. Hij gaat zijn broer Joep voor het eerst sinds de Corona tijd weer zien. Een paar jaar geleden kwamen de broers na het overlijden van hun ouders op verschillende plaatsen in het land terecht. Hierdoor is elkaar bezoeken sowieso een uitdaging. 

Samen gaan we op zoek naar antwoorden op vragen als: Wie ben je? Wat drijft je? Wat heb je nodig? Waar word je blij van? Kortom: Waar vind jij je werkgeluk? Wij ondersteunen graag bij deze ontdekkingsreis. Daarbij zetten we mensen weer in hun kracht zodat ze op eigen benen verder kunnen. Dat kan zijn op de huidige werkplek of op een nieuwe werkplek, vanuit een dienstverband of een uitkering.

Zo brengen wij positieve en gedegen verandering tot stand. Vandaar onze naam: ChangeCreators.

Wilskracht biedt perspectief
Uit de praktijk

Wilskracht biedt perspectief

Soms word je geboren met een achternaam, waarvan je weet, dat je toekomstkansen waarschijnlijk beperkt zijn. Dat overkwam Maik, een spontane dertiger, die goed kan leren, maar in een crimineel milieu opgroeide.
Lees verder »
Autisme en werk
Uit de praktijk

Autisme en werk

De beeldvorming rondom autisme is in de afgelopen jaren sterk verbeterd, maar we zijn er nog niet. Het blijft belangrijk om aan werkgevers te laten zien, dat mensen met autisme veel talenten hebben, die niet verloren mogen gaan! Er zijn nog te veel goede mensen niet aan het werk.
Lees verder »