Voor gemeentes

Krijg je een uitkering van de gemeente? Heb je een (arbeids)beperking waardoor je niet kunt werken? Dan ben je samen met de gemeente verantwoordelijk dat je zo snel mogelijk weer een baan vindt. Als dat niet goed zelf lukt, helpt de gemeente je daarbij. Soms ook als je geen uitkering krijgt en werk zoekt. 

Hierbij biedt de gemeente je bepaalde voorzieningen aan, zoals scholing, werk of begeleiding bij jouw terugkeer naar werk. Zo helpen ze bij het vinden van een baan die bij je past.

Mogelijk krijg je scholing om sneller een baan te vinden of mag je tijdelijk werkervaring opdoen op een leerwerkplek. Tenslotte kan de gemeente je (financieel) helpen als je een eigen bedrijf wilt starten.

Alles is erop gericht om jou weer aan het werk te krijgen. Hierbij kan het zijn dat ze ons inschakelen om jouw kans op het vinden van een baan te vergroten. Als experts op het gebied van re-integratie kunnen wij jou met de volgende diensten ondersteunen:

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je te ontdekken wie jij bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om lekker in je werk te staan. In onze re-integratietrajecten helpen we je de voorwaarden te creëren, die jij nodig hebt zijn om (weer) goed te functioneren en een nieuwe, passende werkplek te vinden.