Duurzame inzetbaarheid met loopbaanbegeleiding, loopbaanscan, coaching

Bij duurzame inzetbaarheid ben je als werkgever bezig met de gezondheid en productiviteit van jouw medewerkers. Zodat zij fit, met plezier en succes aan het werk kunnen blijven. Gemotiveerd, flexibel en betrokken genoeg om mee te kunnen en willen bewegen, met alle veranderingen die zich maar kunnen voordoen. Binnen en buiten de organisatie. En dat een loopbaan lang.

Dit gaat niet altijd niet vanzelf. Om welke reden dan ook. Dan is het fijn dat iemand in een loopbaan- of coachingstraject mee kan kijken. Samen met de medewerker even een pas op de plaats maken, in de spiegel kijken. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? En hoe kom je daar? Samen kijken naar de toekomst. Niet alleen die van de medewerker, maar ook die van de organisatie.

Bijdragen aan huidige en toekomstige vitaliteit

Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet per se jouw forte is als verzekeraar. Daarom ondersteunen wij werkgevers hierin graag. Zodat hun mensen meer invloed ofwel regie krijgen op hun werk en loopbaan. Dat zorgt voor meer werkplezier en kan een hogere productiviteit opleveren én uitval voorkomen, met alle mogelijke kosten van dien. Interessant voor jouw klanten!

Waarom ChangeCreators?

  • Passende oplossing voor loopbaanvragen
  • Deskundig advies t.a.v. inzetbaarheid medewerkers, gericht op de toekomst
  • Betrokken en ervaren career management adviseurs

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over hoe wij jouw klant kunnen begeleiden op het gebied van duurzame inzetbaarheid? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over duurzame inzetbaarheid bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.