Coronavirus

Het Coronavirus is volop in het nieuws. Inmiddels zijn er ook in Nederland patiënten met het virus en zijn er mensen aan overleden. Kijk op de RIVM-website voor actuele informatie over de situatie rondom het Coronavirus.

Bij ChangeCreators nemen wij uiteraard ook onze verantwoordelijkheid hierin. Dat betekent dat wij de richtlijnen van het RIVM volgen, om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk te beperken.

RIVM-richtlijnen

De belangrijkste maatregelen die je kan nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden

Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Handen wassen!

Het beste advies om te voorkomen dat het virus zich verspreidt, is om regelmatig de handen te wassen. Het maakt niet uit of je daarbij koud of warm water gebruikt. Vuil en bacteriën laten bij koud water even goed los als bij warm water. Het is wel belangrijk dat je je handen goed wast. Verdeel de zeep dus goed over de handen en tussen de vingers en maak de handen na het wassen ook goed droog. Daarvoor kun je het beste papieren handdoekjes gebruiken. Heb je die niet, gebruik dan een schone droge handdoek.