Coaching: naar professionele groei

Soms loop je in je werk tegen dingen aan waarvan je het gevoel hebt dat je daar iets mee moet. Het kan zijn dat je een vraag hebt over je carrière, dat je verder wilt maar niet goed weet hoe. Of je wilt weten hoe je moet omgaan met die lastige situatie tussen jou en je leidinggevende, zodat de energie voortaan naar positieve dingen gaat. Een andere vraag zou kunnen zijn hoe je constructieve manier feedback kunt geven aan collega’s vanuit je leidinggevende rol, zodat je het beste uit je team kunt halen. Of hoe je beter met werkdruk kunt omgaan om te voorkomen dat je verderop vastloopt. Ook kan het zijn dat je nieuwe vaardigheden wilt leren of bepaalde vaardigheden verder wilt ontwikkelen op werkgebied.

Bij dit soort vraagstukken kan het zinvol zijn deskundige hulp in te schakelen van een ChangeCreators coach. Deze kan je inzicht geven of meedenken over te nemen beslissingen. Zo begeleidt en ondersteunt de coach jou bij het identificeren en behalen van jouw doelen, als het gaat om ontwikkeling in je werk.

Voordelen coaching

  • Sparren over volgende carrièrestap of over vraagstuk t.a.v. huidige werk
  • Vergroten van zelfinzicht en zelfvertrouwen
  • Stappen zetten in professionele en/of zelfontwikkeling (zingeving)
  • Realiseren van nodige veranderingen

Kunnen we je helpen?

Wil je met ons van gedachten wisselen over een coachingstraject? Bel of mail gerust.

035 – 6215932
Stuur ons een e-mail

Waarom ChangeCreators?

Wij inspireren je om te ontdekken wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om lekker in je werk te staan. In onze re-integratietrajecten helpen we je de voorwaarden te creëren, die nodig zijn om goed te functioneren en een nieuwe, passende werkplek te vinden.

Waar kunnen we mee helpen?

Wil je meer weten over een coachingstraject bij ChangeCreators?
Bel gerust tijdens kantooruren naar 035 – 6215932. Of stuur ons een e-mail.