Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Activering ex-gedetineerden

Gedetineerden die hun straf uitgezeten hebben, worden regelmatig geplaatst in een opvanginstelling, waar zij huisvesting, begeleiding en hulp bij hun re-integratie krijgen. Het doel van de opvang is om de ex-gedetineerden zo snel mogelijk terug te leiden naar de maatschappij, inclusief het vinden van een baan. Om (ex) gedetineerden gefaseerd aan een baan te kunnen helpen, hebben wij een 3-fasen model ontwikkeld.  

Werkervaringsplaats

ChangeCreators heeft met verschillende organisaties afspraken voor werkervaringsplaatsen, waarbinnen  de ex-getetineerde zijn of haar arbeidsritme weer op kan bouwen en werknemersvaardigheden op kan doen. 

Re-integratie en bemiddeling

In deze fase wordt gezocht naar een passende en duurzame arbeidsplek. ChangeCreators gaat op zoek naar een baan die passend is bij de kwaliteiten van de ex-gedetineerde.

Nazorg

Intensieve ondersteuning tijdens de integratie van de ex-gedetineerden. ChangeCreators blijft betrokken en onderhoudt contact met de werkgever en de ex-gedetineerde. Dit wordt na verloop van tijd afgebouwd of omgezet in jobcoaching als dat mogelijk is.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail