Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Peggy Smeele

Peggy is een professionele trainer die graag trainingen op maat ontwikkelt. Ze traint en inspireert mensen vanuit haar hart en creërt graag inzichten in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ook vindt ze het leuk om kennis over te dragen op het gebied van sociale vaardigheden (non verbale communicatie, adviseren, feedback geven, assertiviteit). Zo ontwikkelde en verzorgde ze de trainingen vrouwenpower, sociaal- en zakelijk flirten, eigenwaarde en zelfvertrouwen, waarbij ze kandidaten o.a. met de inzet van haar acteerervaring naar zichzelf liet kijken.

Na een coachopleiding heeft zij zich vervolgens gespecialiseerd in coaching op het gebied van herstel en re-integreren na een burn-out of ziekte. Peggy coacht onder meer op het verkrijgen van psychische weerbaarheid en zij kan mensen met bijvoorbeeld ADD/ADHD of Hoog gevoeligheid (HSP) als een hoopvolle realist met een positief zelfbeeld in hun passie laten stappen.

Verder zet zij in re-integratietrajecten haar kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar HBO opleiding arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid en haar jarenlange ervaring als personeels- , arbeid- en loopbaanadviseur, praktisch in. Daarbij heeft ze een stijl die zich kenmerkt als inspirerend, vindingrijk en intuïtief.

Heb jij ook een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt die je pijn doet, die je beschadigd heeft, je plannen heeft verwoest of je dromen de kop in heeft gedrukt?! Peggy laat je graag zien dat het einde van alles het begin van het nieuwe is. Alleen als jij daadwerkelijk een oplossing wilt, kan zij jou helpen op zoek te gaan naar de weg die nu bij je past. Een creatieve aanpak of coaching met behulp van de natuur behoort ook tot de mogelijkheden, want er zijn immers vele wegen die naar Rome leiden.

Je eigen pad herken je aan de overvloed van energie en inspiratie als je hem bent ingeslagen!

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail