Waarom ChangeCreators? Ervaren re-integratieadviseurs • Ambitieus • Landelijk • Diverse specialiteiten Meer info »

Jeroen van den Maagdenberg

Jeroen begon als maatschappelijk werker en loopbaanbegeleider in de creatieve sector. Later werkte hij als consulent voor GGZ-teams, leer-werkbedrijven, re-integratie- en WSW-bedrijven. Hij specialiseerde zich in het ondersteunen van loopbaanontwikkeling en bemiddeling naar werk van mensen met een psychiatrische aandoening.

Deze trajecten voerde hij uit voor het UWV (IRO, sociale activering, jobcoaching), gemeentes (WSW-begeleid werken, re-integratie, jobcoaching), bedrijven (verzuimbegeleiding 1e en 2e spoor) en GGZ-instellingen (WIA, Wajong, ZW, WMO/CIZ individuele trajecten). Jeroen heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen vanuit de GGZ met schizofrenie en bipolaire stoornissen. Een groep waarmee hij affiniteit heeft en resultaten boekt. Op dit moment maakt hij ook deel uit van multidisciplinaire GGZ-FACT teams als consulent Individuele Plaatsing en Steun (IPS).

Jeroen heeft oog voor de belangen van opdrachtgevers. Met zijn klanten werkt hij zoveel mogelijk vanuit een individuele benadering. Hij kijkt altijd naar ‘wat wil en wat kan iemand’ en zoekt daarbij de juiste instrumenten. Jeroen streeft naar een vertrouwensband met zijn klanten en ondersteunt hen op alle leefgebieden, waarbij hij zijn kennis en netwerk inzet.
“Het mooie van loopbaanbegeleiding en het bemiddelen naar werk is dat je mensen concreet ondersteunt bij één van de belangrijkste zaken in zijn/haar leven – namelijk het vinden en/of behouden van werk of een zinvolle dagbesteding. Dit maakt dat mensen zich beter en gezonder voelen, vrolijker in het leven staan en er weer zin in krijgen.”

Jeroen heeft de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk, de post-HBO-opleiding Management Culturele Instellingen en de opleiding tot IPS consulent bij Phrenos afgerond.

Hoe kunnen we u verder helpen?

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Heeft u een offerte nodig? Bel of mail ons!
 
035 – 6215932
Stuur ons een e-mail